Határon átnyúló sporttábor
2022. 09. 07.

Egy egyedi sporttábor veszi kezdetét idén szeptemberben, mégpedig egy határonátnyúló projekt segítségével, amely a Via Carpatia EGTC finanszírozásával jött létre.

A sporttábort több szempont teszi különlegessé.
Egyik érdekessége, hogy egy határon átívelő rendezvényről van szó, ami azt jelenti, hogy szlovákiai és magyarországi gyermekek vesznek majd részt rajta egyaránt, akik mindkét ország területén tölthetnek el két-két érdekes sportnapot.
A tábort azonban az teszi igazán egyedivé, hogy mindkét ország ismert és a saját sportágában rendkívül sikeres sportolói vezetik majd a tábort. Magyarországról így Szabó Ildikó távugró kíséretében sportolhatnak és szórakozhatnak a résztvevő gyermekek, míg Szlovákiából Végh Attila, híres MMA birkózó vezetése alatt zajlik majd a tábor. A sport idolok nemcsak sportaktivitásokkal készülnek a gyermekek számára. A sportban elért eredményeikről és a sikerig vezető utukról számolnak majd be különböző beszélgetések és előadások formájában, ezzel is a sportra, az egészséges életvitelre, valamint a kitartásra ösztönözve a felnövekvő generációt.

2018.extremetrail.hu - minden jog fenntartva!
powered byForweb - Webáruház készítés